Kdo pro tebe kurz chystá?

Jsme parta nadšených lidí, které baví dobrovolničení, zážitkovka a organizování smysluplných akcí. Ač jsme různých věků i profesí, tvoříme tým, který se jen tak něčeho nezalekne. Vytrvale pořádáme OHB, abychom krásu zážitkové pedagogiky ukázali ostatním. Každému, kdo bude chtít, v sobě můžeme pomoci objevit organizátorského ducha. Budeš to i ty?

Adél

Učím němčinu a pracuji v čojč – Divadelní síti Čechy Bavorsko. Organizuji a vedu divadelní projekty pro mládež z Česka a Německa, jezdím jako campleaderka na workcampy, chodím lektorovat do škol… Můj svět prostě tvoří skupinky mladých lidí z celého světa a spousta hodin plných vzdělávání a zábavy. Takový svět bych ráda zprostředkovala i dalším lidem a právě díky Brontosaurovi do něj spolu můžeme nahlédnout. 

Áďa

Mám ráda přírodu, teplo a blbnutí. Tento rok jsem absolvovala kurz OHB. Protože mě kurz nadchnul a dostala jsem příležitost, rozhodla jsem se pokračovat jako jeho organizátorka. Baví mě akce vymýšlet a zároveň o nich v týmu debatovat. Na Brontosauru si užívám skvělou atmosféru, podobně naladěné lidi a možnost být v přírodě.

Danča

Pracuju ve Světě neziskovek, kde mám na starosti dlouhodobé vzdělávací akce a péči o lidi, kteří jimi prochází. Vzdělávání mě prostě baví, zvlášť zážitkový akce moc ráda vymýšlím a organizuju, ráda se jich i účastním. Neustále mě překvapuje pestrost lidí a témat, se kterými se můžu potkat, možností, které můžu využít, a akce, do kterých se můžu pustit. A tohle všechno chci umožnit dalším lidem. Baví mě totiž vtahovat lidi do věcí, které mají smysl. 

Jáchym

Jídlo, hudba, a přátelé ⇒ u ohně s kytarou vydržím věčnost. Fascinuje mě psychologie, holistický přístup a občas se utápím v chronobiologii a neurobiologii. Nedostudoval jsem SocPed na MUNI, ale nejspíš i díky tomu jsem teď tady. Dělá mi radost, když můžu pomáhat lidem kolem sebe. Čemu rozumím, rád předávám dál. Naplňuje mě pracovat s lidmi zapálenými pro věc a proto jsem se rozhodl být součástí OHB týmu.

Klára

Fakt ráda spím v posteli a miluju horkou sprchu. Ano, i to se může v Hnutí Brontosaurus stát! God bless. Jsem živoucím důkazem otevřené náruče hnutí a je to super – když tu můžu být já, tak proč ne ty? Možná už ti to došlo, jsem píáristka. Organizování všeho možného se věnuji od vysoké a ráda poradím s tím, jak to dobře prodat. Neboj se zeptat!

Maky

Jsem programátorka! Nerada o sobě píšu, ale o to radši dělám cokoli dalšího. Hraju třeba tři druhy hokeje: na jednokolce, pod vodou a na freeline skates. Kromě toho také vedu BRĎO (brontosauří dětský oddíl). Mám ráda přírodu a baví mě vymýšlet hry a další aktivity. Plánuju a dělám kouzla na diářem, abych se mohla všeho účastnit naplno!

Těšíme se na tebe! 🦕